Asiointipalvelut työnantajille

Verkossa työnantaja voi hakea esimerkiksi sairauspäivärahaa (Sairauspoissaolot), kuntoutusrahaa (Kuntoutus), vanhempainpäivärahaa ja vuosilomakustannuskorvausta (Perhevapaat), korvauksia työterveyshuollon kustannuksista (Työterveyshuolto) ja KIILA-kuntoutuskursseja.

Kaikki työnantajien asiointipalvelut edellyttävät Katso-tunnistetta.

Työnantajan asiointipalvelu (päivärahat)

Työnantaja  asiointipalvelussa voit tehdä palkkailmoituksia ja päivärahahakemuksia Kelaan tai katsella aiemmin lähetettyjä tietoja.

eSara -tiedostot (Ilmoitin.fi)

Ilmoitin.fi  on verottajan ylläpitämä verkkopalvelu, jonka avulla voit lähettää ilmoituksia ja hakemuksia myös Kelaan. Voit kerätä palkkajärjestelmästänne usean työntekijät tiedot ja lähettää ne yhdellä kertaa Kelaan. Palvelu on maksuton ja sitä voivat käyttää yritykset, joilla on ilmoitustiedostoja tuottava palkkaohjelmisto.

Työterveyshuollon verkkopalvelu työnantajille

Työterveyshuollon korvaukset-palvelussa voit hakea korvausta työnantajan työterveyshuollon kustannuksista sekä nähdä aiemmin lähetetyt hakemukset ja päätökset.

KIILA-kuntoutus

Ammatillisia KIILA-kuntoutuskursseja haetaan työnantajalle sähköisen asiointipalvelun kautta. Verkkoasiointiin tarvitaan heikko Katso-tunniste.

Lue lisää

Viimeksi muokattu 21.9.2017
Sivu päivitetty 22.10.2012